Tuesday, 29 December 2015

You watch me bleed until I can’t breathe
Shaking, falling onto my knees,
And now that I’m without your kisses
I’ll be needing stitches
Tripping over myself
Aching, begging you to come help
And now that I’m without your kisses
I’ll be needing stitches
 ....

Tak leh nak move on laa dengan lagu ni Shawn Mendes –Stitches suka dengar part korus..best sngat. Selalu ulang and ulang je dngar lagu ni sbb best. Ada satu lagi fav song yang selalu dengar bila dok dalam bas otw nak g keja. Ye la naik bas tak taw nak buat apa dengar lagu ja laa. hahahaha

Only have a blue sky
Kinda there but not quite
I’ walking around with one shoe
I’m half a man, at best
With half an arrow in my chest cause i
Miss everything we do
I’m half a heart without you
Half a heart without you.
….
One Direction -Half a Heart, lagu lamaa. Boleh tahan la lagu ni. Semua lagu ni xada kena mengena dgn aku langsung. Saja suka suka dengar. Hahaha
K lah smpai sini dulu. Nanti sambung lain. Daaa~  >.<

Pstttt: Bulan December ja dah 2 orang membe sekolah rendah dan menengah kawin, nk bgtaw mak pon mcm nk gtaw xnak gtaw ja. Taw sbb apa. Nt kalau bgtaw msti mak buat ayat mcm ni “kawan2 semua dah kawin hang bila pulak?” adui~

Raihanasalam