Friday, 30 March 2012

BERSALAH SGT2..SORRY~


ASSALAMUALAIKUM... hye smua..ae ni rai nk cta sikit..rai ase  besalah sgt2 to my mom smalam.. smua ni salah rai la. rai ase bersalah sgt2 kt my mom..sbb smlam my mom panggil rai mkn dy try bkak pntu tp xleh bkak sebab rai kunci, so kitorunk smbng bkn face to face.. bnyk kali my mom pnggil, tp rai xkluar, sbb duk lyn bnda ni la,, BLOG. rasa bsalah sagt2
soory mom
tp ae ni rai  call my mom sbb rasa brsalah sgt gtaw dy, "mak marah cek ke", my mom  gtaw la... (sorry rai xleh nk cte kt cni) (T_T)
pas tu rai mntak maap kat mak, byk kali gk la. mak kta lain kali jgn wt dh, rai pn jnji rai xnak buat dah.. so korunk jgn la jd cm rai, i realy love my mom, sbb rai rasa brsalah sbb tu la arai call my mom terus, nk mntk maaf, event my mom akn balik stg, tp rai xleh tggu, rai nk call jgk mak skrunk, skrg rai dh rsa lega sikit. jAp g klau mk dh balik rai nk jumpa mak, br puas :)
keep smiling kay ~



BARU DISINI ^^

 

ASSALAMUALAIKUM..hye smua..ehem ae ni cik rai first tme wat blog nih.. rai xtaw la nk tulis ape..rai stat wat blog ni sbb  kwan rai yg gtaw and rai rasa blog ni nmpak best je..g pn bnyak cite yang rai nk kongsi kt korunk smua.  bila ad waktu free rai cite-cite and popet-popet gn korunk smua..skunk rai bz nak make-up blog ni nk bg lawa2..sbnarya  rai bkn reti pn nk wt blog lawa+cute+menarik ni. rai kena study dlu. k rai akhiri dlu post wt kali ni kat sni ye, nt bla free2 nt cik rai post lg. k daAA~
as salam.. keep smiling kay ^^