Sunday, 22 April 2012

sumpah rai rindu sangat ~

ASSALAMUAlAIKUM... (jawab salam tu dulu..) hye smua..waa~ dh lama xwat entry baru,,ehemm. sbnarnya rai tgh mencari idea baru utk popet-popet kt sini..setelah lama rai xmula nk popet so hari ni rai nk kongsi satu story  k..arap2 korunk suka la ea..
pada satu hariii~ skema la rai ni..ok2 b serius..pada hari sabtu malam tu rai balik kulim..saja sbb lama xbalik kt rumah sana..pada malam tu rai mnyibukkan diri mcari buku  kat satu ruang yg rai smpan buku2 stpm rai..ada bdak junior mntak nota2 geografi, so rai pegi la cari..dalam duk mencari + membelek + mnggeledah buku2 yg ad kat situ,rai terjmpa nota2 yg rai wt dulu tme rai belajar masa stpm..rai tersenyum sorng2.. sumpah rai rindu nk belajar balik macam dulu2..duk sorang2 kat ruang tamu sambil revision kadangg2 tu layan mp3 (sbb snyi sgt kt ruang tamu tu. mula la dgar bnda yg pelik2 tp rai wt do no jerk). tidur lambat sampai pukul 2 pg. minum nescafe sbb xnak bg mngantuk, baca buku, buat nota kecil, buat omwork.. buku2 bertaburan di ats meja studi, xcukup ats meja studi ats kerusi, bila kerusi dh pnuh mula la cr port baru nk letak buku2 tu smua..serius tme rai amk stpm dulu mmg guna buku banyak, rndu kat kwn2 sekolah, rndu kt cg yg sekepala gn student..mmg best la tme tu...bila tgk buku2 tme blaja dulu, tgk tulisan rai masa blaja dulu mmbuatkn rai tersenyum sendiri, 
actually rai dh bosan sgt bila dh xpgg skolah ni, dulu tme skolah ad byk aktiviti yg rai boleh wat, dulu klau tme cti skola pnjang ad kem la, jngle tracking la, lawtan la..mmg best gila la,,rindu ya amt.. bla rai bkak FB ad bdk junior fm 6 upload gmbar diorunk g kem..serius jeles sgt2.. rai nk join jgk .. seyes belaja mmg best la..rai mmg dh xsabar nk tggu smbung belaja..mmg bt korunk yg tgh blaja or bersekolah skunk xrasa ap yg rai rasa, tp cuba korunk tnya kat org yg dh abh blaja, confrm diorag rindu gila..seriously :)


rilex skejap layan komik OK :)




ZAMAN PERSEKOLAHAN ADALAH PALING BEST~
sekian k..keep smiling assalamualaikum [ jwb salam tu :) ]

4 comments:

  1. yeah..zaman sekolah paling banyak meninggalkan memori pada kita kan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mk syahir..memang pon :) rindu kt skola ^^

      Delete
  2. adeh , tetibe teringin nak pakai baju kurung putih dgn kain biru pulakkk :D

    #hye owner blog :) jemput singgah blog saya . ada makan makan sikit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua org mst rasa cm tu~ oorrite ikaa :)

      Delete