Thursday, 10 May 2012




ASSALAMUALAIKUM...hye hye..haha~ dh lama blog rai menyepi tnpa new entry serta popett dr rai ahahaha~
rai nk kongsi satu cerita, mybe cerita ni dh klise, but zaman skunk isu ini semakin hot.. hahaha.! It's about LOVE ! rai nak tnya skit eh, wajib ke zaman skrg ni, perlu ke.. ha knapa rai emo sgt nih. cool bebeh.. ngeee~ bkn apa laa..rai dh lali la..bila jmpa dgn manusia di luar sana tu.. msti ja duk bertanya "weh arai, hg dh ada pakwe ke blom?" atau pn. "kesian kat arai xde pakwe lg"  atau "rai, bila hg nak berkapel nie" hello helloo~ ada wa kisah ke ada pakwe ke x.? rai xkisah la.. biar lbih free dgn xada pakwe berbandg ada pakwe, buat mnyemak kepala otak den ! dan satu lg perkara eh, 

bila kta cakp telepon je msti diorunk pikir "eleh gayut gn pakwe la tu" -haila.! xkan gn pakwe je kite nk gayut beb, gan membe gn mak bapak pn kita gayut jgk laa~
bila kita msg kat hndphne or FB ker diorunk ckap "acececeee! msg gn pakwe la tue" -hahaha~ hnya mampu ketawa ja la..oittt aku msg gn kawan laa..awat ! gn pkwe je korunk msg..oowww~ patot ar bila aku msg korunk satu pn xpenah nk balas ehh.. ish2..
dan satu perkara yg rai paling xsuka apabila org kata. "aku mana ada pakwe, sapa mau kat aku, aku xcantik mcm hmpa" -wat muka sedih, wehh.! desperate ke.? dan ayat nie "weh ada pakwe sorg x? bak aku satu, bosan la bila xada boy nie" -haishhhh.! manusia cm ni pn ad jgk..

Mestilah ada..Allah, mak bapa saya :)

tapi bagi rai skunk, rai selesa dgn status rai skunk, *winkwink* mungkin dgn izinNya hati ni sudah jatuh cinta tahap nak pergi planet pluto [ mana nk taw kan] InsyAllah mudah-mudahan ianya kekal..hahaha~ cm kelakar je rai ckp mcm nie [bila masa jwang weh :P] bg korunk yg tak berkapel lg, jgn sedih, bkn xada yg sayangkan, Allah kan ada. msty ada sbb.. always think positive

 buat korunk yg dah ada pakwe, korunk jgn terasa ek apa yg rai ckap nie, ni juz nk kongsi je, buat korunk dah bercinta tu juz go on, mdah-mudahan kekal selamanya yaa~ tapiiiiii..ingat ye pahala dan dosa sama :) 














SEKADAR BERKONGSI YA..READERS JANGAN TERASA YEA..KALAU KORUNK TERASA MOHON MAAF SANGAT2..APA2 PENDAPAT SILA KOMEN YA
Okey, keep smiling ya 



2 comments:

  1. muhasabah diri :)


    singgah n follow sini

    dr,
    afasz.com

    ReplyDelete
  2. follow back gan,
    http://technobasespace.blogspot.com

    ReplyDelete