Monday, 21 May 2012

makan makan !


ASSALAUMUALAIKUM...

lama blog rai mnyepi kan.kan kan..hahaha ~ ni rai nak cita satu moment yang happy sangat pada hari sabtu 19/05/2012.. pada sbtu tu cg geografi kami En.Mansor Hamad belanja kitorunk mkn2..wahh ~ nak taw sebab apa cg belanja kami, sebab kami ni baikk..[ masuk bakul angkat sendiri ]  ahahahahah~ sebab kitorunk dapat keputusan yang terbaikk dalam subjek geografi dalam STPM~ seronok sangat  sbb-
yg pertama :rai dapat makn free [hahaha~] dan
yang kedua: rai dapat jumpa kawan2 lama rai setelah hampir 5 bulan xjmpa.. dpt jmpa wen ting, huey peng, amir, ca-x, archer, hanim, akim,..
emm happy la dpt jumpa depa smua, kami borak mcm2..gelak2 mmg riuh habih kat restoran tu..dan kawan rai yg sorang ni amir [anak cg Mansor] time kitorunk tgk menu dia cakp
"weh, hari ni cg Mansor nk belanja, pilih makanan yg mahal2" hahaa~ mmg xleh blah ar, mmg makanan kat situ mahal2 pn..ngeeeeeeeeeee~
emm mmgt best kalau dapt jmpa kawan2 kita balik. dapt release tension siket, sebab dapt gelakk2 dapat dengar cita menarik dari depa smua.. seronok la.. heee~
nak buh gmbar tp rai xsempat nak tnggkap gmbar kwn2 rai smua..
happy lah dapt jumpa depa smua, walaupun sekejap tapi bermakna, kita perlu la hargai kawan kita kan.?
ckp mulut mmg sayang tapi hati sapa taw kan..tapi rai tak kisah laaa... heeee~





::::... pada hari tu mmg hari yang amat memenatkan buat rai taw, selamat ada hari ahad, boleh rest sakan..:::::::


sampai sini saja dahulu, k assalamualaikum, keep smiling OK!


No comments:

Post a Comment