Thursday, 7 June 2012

luahan hati

ASSALAMUALAIKUM..emmm, lama xwat entry baru kan..rasa kekok la pulak..ok rai nak stat popet.. semalam time rai nk on d way nak tido. rai terpikir satu bnda nih. walaupun dah lama, tapi benda ni duk kacau feeling rai ni.. bukan la ap.  benda ni berkaitan dengan rai punya feel la..ye la rai malu kot and terasa bila dia ckap macm tu di depan org luar yg lebih tepat casher kat 1 mall.. ermm, dia ckap benda tu, rai malu taw x. rai dh tegur dia dh kenapa ckap mcm tu kat depan org tu, rai pun ada jgak perasaan malu. dia cakap "word" tu bnda yg normal. hang [rai] ja sensitip lebih.. ade ke patot. "word" tu perkara yg normal..hahaahaa~ "word" bg rai kurag ajar la. xelok la cakap mcm tu. boleh jatuh kan malu org taw x. casher tu pn dengar la. siap senyum2 lagi. cuba jaga perasaan org siket. perangai dia mmg macam tu. semua nak dia ja betul. bila org tegur dia kata kat kita balik. [aneh2 manusia nie] umor dah meningkat, tapi perangai mcm manusia tak guna otak [ maaf ayat rai agak kurang ajar ] rai dah lama tak puas hati dgn dia, tapi dah masak dgn sikap dia nih, bila tgur sikit mula la dia tak puas hati dgn kita. dia mula la cari kesalahan kita. tu yang payah sembang dgn org pendek akal. Maaf ! dah lama dah tak puas hati dgn dia..emm tak ap la..setakat ni ja coretan utk hari ni. Sekian

keep smiling :)

No comments:

Post a Comment