Friday, 22 June 2012

NEW

ASSALAMUALAIKUM.. haaaaa.. cmmana blog rai skunk.. dh tukar wajah baru.. lawa tak..mmg xlawa pon. act. rai bkn la taw sgt nak design2 blog ni.. just nak beralih hangin jaa~ duk buat benda ni menyebab kn badan rai sakit ow.. dh dekat 3 jam jgk la nk renew blog ni berhadapan gn lappy.. ini la hasilnya.




sejak dua tiga bulan ni.. brain rai ni 'blackout' no idea ! .. tak taw kenapa.. no wonder la lama xupdate blog..sebab tu dah bersarang blog rai [ kesian ] kadang2 rai rasa rai xada cerita yg best2  nk kongsi..bkan mcm korunk.. ye la korunk .. pandai bercerita, pandai kongsi idea korunk  gn entry2 baru korunk..hmmmmmm ~ rai.. tak taw nak kata apa dah.. kenapa rai buat blog eh.??? [ berfikir ] bila hmpir 2 jam berfikir no idea.. ntah rai pon xtaw..eh jap2 rai dh ingat [selepas 2 minit berfikir]. rai buat blog ni sebab,nak merepek or popet popet. nak kongsi pengalaman or ilmu yg rai pelajari [ INSYAALLAH ], nak luahankn isi hati..ala mcm diari tu..tp xla smua ok..kenapa rai xwat buku diari ek.. emm [berfikir] hah ! sebab rai xsuka menulis, lenguh tangan ! lalalalaaa~ [ mula nak merepek ]




sebenarnya.. esok.. 23/6 rai nk g seberang jaya.. ada ekspo.. rai g jual barang la kt sana.. dari pukuL 10 pg smpai 10 malam. fuh ! leteh kowt.. nak buat mcm mana nak cari duit utk masa hadapan. tak kan nak harap duit mak bapak kowt.. kannnn.? mood sejak sminggu dua ni xberapa nak okey.. sebab dikelilingi dgn manusia yg berlatar belakang pendidikan dan sosial yg  berbeza.. ermm. besa la kan.. manusia bukan smuanya sama.. sesetengah tu depan nmpak baik belakang jahat.. dah ada jgk depan nampak jahat belakang dia baik.. 




popet cik rai arai: mood untuk mematangkan diri.. [ hahaha. lawak dgn statement itu ] boleh ke cik rai oi..


SEKIAN ~ 

 suka la gambar kambing nie.. SENYUM :')

No comments:

Post a Comment