Tuesday, 10 July 2012


Mulakan entry dgn ASSALAMUALAIKUM . . J

Yahoooooooo !!!!  happy gila..nak taw kenapa rai seronok sgt.. gaji dah dapt semalam..hehe
Act. Smalam lg nk buat entry ni. Memandang waktu amat mencemburui  jadi  xsempat la nk buat entry tentang kegembiraan yang terukir sbab dapat gaji..ahahaa~

awat hang seronok sgt rai oi.lama ni dpat gaji jugak.?  [satu suara cuba bertanya]

weh ! aku happy la..bulan ni aku dpat gaji lebih. Xla lebih mana pun. Lebih sikit ja.. tapi rai tetap bersyukur. ALHAMDULILLAH J

Happy bak hang. Dapat gaji, first benda yang  rai nk buat ialah shopping beb. Huhu~

Shopping untuk diri sendiri la..  memandangkan banyak benda kena beli utuk keperluan diri sendiri.. kesian diri aku lama sudah terabai.. uhuk uhuk [nk buat drama sikit] .. asyik pikir pasal kerja kerja. Barang keperluan dari tak ada dan ada yg sudah uzur pun tak perasan. Sampai org tegur.. malu oii ! sampai kena tegur kat tempat public.. cis ! kuang asam betoi. Nak tegur pun tgok la kiri kanan sama. Ada org ke tak.. Menjatuhkan martabat aku ja..
Tapi terima kasih buat yg menegur tu..kalau dia tak menegur myb rai tak taw benda tu dh uzur plus nazak.. thanks beb !

INSYALLAH jadi kot p shopping Sabtu ni.. kalau tak aral melintang.. aiseyhh ! memandangkan Sabtu mnggu depan dh start puasa. Mana ada masa nk shopping semua
Nak shopping raya ka wey.? Xada arr..shopping besa2 ja.. beli la apa yg patut dan yg berkenan.. tgok la mcm mana nk shopping utuk raya ke takk.  Tapi kan.. bulan puasa ni mmg tak sempat la shopping untuk persediaan raya. Sebab rai kerja bulan puasa ni.. full time pulak tue.. dr 10 pg sampai 10 malam.. ermm.. tak  taw la bos yg cakap mcm tu..

Woit woit woit.. mnggu nie result upu untuk lepasan STPM/ MATRIK/ DIPLOMA/ nak kuar..bopa hari bulan eh.? Ada dengar cakap kuar 14 hari bulan nih..ntah..nanti rai check lain.

Pop-pet cik Rai.Arai : xsabar nak tunggu Sabtu ni.. J
                                       erkk ketaq sbb result upu nak kuar dah. Grrrrr ! @.@ 

2 comments: