Sunday, 18 November 2012


Assalamualaikum warga IT
Pada 9/11 hari tu merupakan paper yg terakhir untuk mid-term test dan hari cuti untuk kitowng balik ke kampong.. dapat cuti sminggu beb.. smpena deepavali dan Maal Hijrah.
Rasanya belum terlmbat lagi rai nk mngucapkn
HAPPY DEEPAVALI buat penganut agama hindu..
Dan
SALAM MAAL HIJRAH buat muslimin dan muslimat sekalian J
Heee~ best sngat cuti kali ini.. dpt jumpa parents., jumpa kawan2 smua.. hewww.. masa deepavali hari tu kwan india rai ada jmput ke rmah dia..kita sbgai rakyat 1 Malaysia *tetiba patriotik*  harus la menziarahi kawan kta.. smua kawan rai masa form 6 dulu *xla smua act.* berkumpul kat umh dia.. mmg riuh habis.. ye le dh hmpir 6 buln xjmpa..peluk cium smua..hahaa.. rindu katakan~
Satu lagi masalh yang dialami oleh rai..
 bila duit PTPTN nak masok !!!!!!
Sejak mnjadi mahasiswi ni.. smua benda kena wat sndiri.. dari kita bagun tdo smpai tido.. sbg contoh..
Dulu masa rai jadi pelajar sekola.. sarapan mak sediakn. Duit sekolah mak bagi. Balik rumah mkan tengahari mak sediakan.. smua mak sdiakn…
Skarang kat university. Srapan kena beli. balik rumah xad mknan tngahari dsediakan..kena beli kat luar.. begitu jga dgn makan malam..  smuanya memrlukan wang..
Tak pe lah rai..sabar ek.. xlama lagi masok la duit PTPTN tu.. nanti kalau dh dapat jngan boros sudah.. *pesan untuk diri sendiri* ;)

Sekian ~ terima kasih kerana sudi membaca.. Live.Love.Laugh J

No comments:

Post a Comment