Saturday, 24 November 2012


Assalamualaikum warga IT..ehehheee~  I am Back untuk menulis.. fuuuu~

Lama nya xupdate blog..
Sejak dua mnjak nie rai xberapa nak sehat, xde suara..maybe sbb cuaca xberapa nak menetu.nak dijadikan cerita, sebenarnya hari khamis hari tu rai ada presentation. Oh my.. mcm mana nak present kalau suare dh xde nie ==’’
Group kitorang mmg dh prepare nak wt prentation, tapi disebabkan rai xde suara, so lectre tundakan tarikh kitorang presnt ke mnggu depan
Perghh nasib baik lectre tu boleh consider wat mnggu depan, kalau tak ntah la rai nak present mcm mna ngan suara xde.. heee~
Sekarang pon suara serak2 ada mcm xde je..

Cerita untuk hari ni. Rai  merupakan ahli relasis. Setelah hampir sbulan mnyertai relasis kat UniMAP nie, rai mmg xpernah nak beramah mesra dengan kawan2 rela yag lain. First tu rasa mcm mana la rai nak communicate dgn diowang smua nie..? nak stat cakap mcm mana ek? Diowang nie dah la berlatar belakang social yang berbeza.. dah la selama 3 tahun rai akan menyertai aktiviti ko-k nie..cm mane ek.?
So, hari rai telah membuat permulaan yang baru, sudah ada bibit mesra antara kami. Mksud rai. Sudah ada satu pertalian sebagai sebuah pasukan relasis.. wah nampaknya dah maju selangkah. Bagus RAIHANA ! J
Jadi, lepas nie dah x risau. Diowang memang happening and sporting. Jadi rai dah simpulkan di sini jangan pandang org dari luaran je k.
Maybe rai nie Nampak je cm sombong, susah didekati. Tapi kalau sekali korang dah dekat dgn rai. Mmg dah tak tahan nak layan sikap rai yang gila2 nie.. haha~

Memo: mnggu depan rai ada kem relasis. Lama xp kem dan xsabar nak tunggu 31/11 nie..

Sekian ~ terima kasih kerana sudi membaca.. Live.Love.Laugh J

No comments:

Post a Comment