Sunday, 26 May 2013

cerita sem 2


Assalamualaikum semua..
Holla holla..
Wah dh nak dekat abis sem 2 dah.. cepatnya masa berlalu.. banyak perkara suka duka yang terjadi pada sem ini.. seriously.. kadang kala gelak ketawa kdang kala sedih.. satu perkara je yang rai nak kongsi bersama korang semua.. tentang kawan rai, mcm family dh kami ni.. kitorang merupakan satu badan uniform yang sama.. dalam group ini ada seramai 22 org.. Tapi masa sem 1 dulu kitorang xada la serapat mcm sekarang ni.. sekarang ni kitorang mmg rapat sgt2, dh mcm kenal 10 tahun walaupun xsmpai setahun kitorang kenal taw.. biasa la, masa mula2 jmpa xada la kenal sgt. Km pun baru msuk je UniMAP ni, baru nk terima culture UniMAP.

Ingat lagi msa first time jumpa dulu, sumpah xkenal sorang pon selain kawan rai yang sama upper 6 dulu, first time tu terpikir la jugak, aishh nk kawan gn spe ni dlm group ni, mcm2 orang rai jumpa, berlatar belakang berbeza, boleh ke diorang terima aku ni, diorang ni ok ke, mcm mna diorang ni, nak ke diorang berkwan gn aku. Abis la aku pas ni.. bermcam2 persoalan.. bermain di minda..

Rai suka kawan diorang ini, kitorang mcm satu kepala dah mcm satu family, diorang selalu buat rai tersenyum, ketawa, gembira walaupun hati ini gundah gulana, sedih, bercelaru, stress, tension.  Dengan setiap telatah, gaya diorang ini cara diorang semua mmg terbaik. Setiap sorang tu perangai berbeza, pelbagai, itu yang best.. buat kita terhibur 

KAWAN SELAMANYA :)
LOVE.LAUGH.LIVE
KEEP SMILE