Friday, 6 December 2013

HIDUP

ASSALAMUALAIKUM..

Pejam celik pejam celik dh nak penghujung sem 3. 

Sem 3 ni mmg bnyak cabaran, dgn assignment bertimbun2 (assignment yg xkena gn kos yg aku ambik pon ada. ntah pape pnye assignment), midterm sebulan, pillars last minit and so on ..
It’s ok raihana, it over now.. just prepare utk mnghadapi Final Exam.. oh my God.. Assignment lagi 3 xabis. Final next month.. Need do some preparation ouhhh !

Lets me think, what should I do.. Just watching the movie until midnight, keep eating until full and keep sleeping until I think it enough.. hahaha~ is it calling the preparation.. 
wake up wake up..

Itulah pelajar, bila dh nk berak baru nk korek lubang. Last minit work. Perkara biasa bagi pelajar. Bila dh smpai masa baru menyesal dan mula soal pada diri sendiri

“kan bagus kalau aku siap kn keja hari tu, menyesalnye’

*Menyesal kemudian xad guna nya wehhh~*

Padahal dh taw, last minit work akan memenatkan. Itulah manusia, walaupun dh tahu still repeat bnda yg sama. Haihhhhh !

*actually ak teruja sgt sbb dh boleh update blog, weeeee~ setelah berzaman2 tak singgah sini, berhabuk entry2 aku smua.. I am Happy double, triple .. so lepas ni aku akn selalu lepak2 kat sini ok.. soo keep in touch.. J
Sampai sini saja dulu k, see ya.. :’)
LOVE.LIVE.LAUGH

No comments:

Post a Comment