Wednesday, 11 December 2013

Makan Dalam oww

Assalamualaikum.. singgah sini plus lepak2 kat sini pada pukul 12.15 a.m

nak taw sebab apa lepak sini aku buntu, stress, xtaw nak kata apa dah

aku letih sebab asyik jaga hati dan perasaan orang, namun hati ni rasa amt sakit dngan perangai depa nie

fine fine fine..
malas la nak ambik taw.. tapi kalau kita biarkan je makan dalam oooowwww

diri ini yang merana, diri ini yang menderita..

aku ni jenis, kalau ada masalah malas nak share gn sape2, xnak menimbulkan fitnah.

 so life need go, do what u think it better for our self.
 don't change for another people, be yourself, love yourself
thats me~

so pas ni, xnak pikir la hal org lain, ap ak rasa terbaik utk diri aku, aku just move on,

 aku rasa xsalah kan,


No comments:

Post a Comment