Wednesday, 19 February 2014

handphone ku merajuk la pulak

Assalamualaikum... haloooo.. testing 12345678910..
dh kira ok la kalo dh testing sampai 10 kan.. ahaks..

 cerita yang agak terlalu sedih ni handphne rai merajuk la pulak.. alahai comel + sweet betol gajet aku yang satu ni.. nak merajuk manja mngada2  gn aku.. bukan apa la..

kalo uolls nak tahu knpa gajet rai ni merajuk.. nak dijadikan cerita, hari tu rai ada la cakap nk beli handphne baru,, duk diam tak diam. tup tup dia pulak wt hal xleh nak on..

alahaaii ! masalah la pulak.. acc dh byk kali rai ckap nk beli hndphne baru.. so bila dh p kedai nk repair diorang ckp kna g sony centre at Pasific utk repair.. myb akn mncecah rm ratus ++ lah..

alamak ! duit lagi, so now no wassap, no wechat, no songs, no video..

memandangkan hndphne rai xada sbb rai tinggal at umah sbb skrang rai ad at hostel UniMAP, kat sini rai asyik terbayang, termimpi nak pkai iPhone 5s, iyolah dh jadi kegilaan org ramai kan, student kat sini pon boleh tahan kaya jugak, ramai plak yg pkai iPhone 5s nie.. makin rasa mmbuak2, ad jeles rai tngok.. korang dpt duit mana haaaaaa~~~ *nmpk x puas hati kat sini*.. hahaha

xlama lagi nk kuar iPhone 6 pulak.. memandangkn harganya yg mahal and rai pun mmg xmampu nk beli sbb onggkosnya enngak ada sik.. iPod touch 5 generation pon jadi lah.. dlam lingkungan harga RM799 and ++ kot.. boleh la beli kot.. Insha Allah :)



Insha Allah dgn izin Allah..

love. live. laugh