Saturday, 22 March 2014

hndphne dah rosak


Assalamualaikum semua.. lamanya xupdate entry baru,

Last entry pasal hndphne rai merajuk. Entry kali ni, hendphne rai betul2 dh rosak n xleh nak pakai. Apek kedai tu cakap xad spare part nk repair hndphne tu.. malangnya nasib ! baru setahun lebih kowt xsmpai setahun stengah pkai dah rosak. Aishhhhh !

dalam kelas stress sgt gn kenkawn yg sibuk melayan gajet mereka.. kiri kanan sibuk melayan smartphones depa tu..
itulah impak technology pada zaman sekarang, bukan apa sometimes benda yg xpenting menjadikan sesorg tu memberontak nk jugak. Am I right ?




k baiii ~