Tuesday, 17 March 2015

Assalamualaikum, hello guys

Entry kali ni kita sembang santai² je lah. Memandangkan mood tak berape nak elok sebab bnyak benda yang bermain kat kepale hotak nie. Kenapala masalah ni tak nak pergi jauh² siksa batin weh

Sejak kebelakangan ini banyak benda yang jadi lain , dah berubah. Dulu lain sekarang lain. Nak ikut kata hati, hati orang yang sakit. Nak ikut hati orang hati sendiri yang sakit. Mcam mne?
Ehh pandai pulak aku berkata² ceh !

Yang tak pham tak de angin tak de ribut tetiba hujan mai. Ape lagi feeling sensitive memuncak². Tak paham la, mmg mcm ni kot bila semakin meningkat dewasa ni hati semakin touching, feeling lebih, tahap sesitif jagn dok kata laa tinggi melangit level paling atas. Kenapal ni. Dulu tak mcm ni sekarng mcm nie. Tak suka !

Kadang² cuba la nak mengelak tapi tak boleh. Dalam duduk saja² tu duk piker benda tu, pikir benda ni, piker benda² yang lama, mengunkit balik apa yang orang dah buat kat kita tu. Walaupun niat dalam hati dah memaafkan dan dah melupakan tapi still duk ingat. Betulla kata orang luka di hati akan mengekalkn parut yang dalam. Alahai !



Dah la sampai sini la dulu. bila² nanti bila aku teringat kat blog ni aku conteng² la lagi merapu meraban kat sini. Bhahaha. Adios !